loading...
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Over MSQT

Verwonderend brandingbureau

Er kan veel gebeuren in 8 jaar. MOSQUITO is in deze tijd namelijk van een klein marketingbureau in Etten-Leur, veranderd naar een full-package brandingbureau in Breda. Onze slogan is #LEAVEYOURMARK want wij geloven dat je met wat lef je stempel kunt drukken op jouw branche en zo op kunt vallen in de markt. En dat doe je het best door uit te dragen waar jij écht goed in bent.

In het geval van MOSQUITO is dat branding. In alles wat wij doen staat het merk centraal. Want wij zijn merkenmakers, strategiedenkers en visuele virtuozen. Wij doen alles om onze indruk achter te laten en jou te helpen dit ook te doen. En dat niet alleen voor mooie merken, maar ook voor een mooiere planeet. Ons team praatjes- en plaatjesmakers helpen jou graag je merk naar een hoger niveau te tillen. Let’s get stung!

Sting me baby!
Onze knappe koppen

meet the mosquiteers

Dit is ons team van getalenteerde praatjes- en plaatjesmakers a.k.a. MOSQUITEERS. Onze praatjesmakers helpen je op weg op het gebied van strategie en projectmanagement. De plaatjesmakers verwonderen je met vette visuals. Samen creëren wij prikkelende concepten. Ontmoet jouw externe branding- & marketingteam.

PUTSIES MSQT-0249
Praatjesmaker

Koen Joosen

Koen is MOSQUITO in 2016 gestart met idee dat het anders kan. Met meer passie een indruk achterlaten. Iets goeds doen voor deze wereld met het branding en strategie. Wil je ook beter worden wie je al bent? Nog beter je verhaal vertellen? Koen geeft je eerlijk antwoord. Misschien wat je niet wilt horen, maar wat wel het beste voor je is.

Strategiesessie aanvragen Boek workshop/spreker
Praatjesmaker

Nena Hoekstra

Nena tilt jouw merk naar een hoger niveau met merkstrategie. Ze legt de focus op identiteit en imago en helpt jou opvallend jezelf te zijn. Claim JOUW plek op de markt. Van je marketingagenda vullen met ideeën voor een sterk fundament, tot het veroveren van LinkedIn… hit me up!

Traject starten Workshop inplannen?
PUTSIES MSQT-9707
PUTSIES MSQT-0336
Plaatjesmaker

Maarten Broere

Deze art director behoort ondertussen tot het meubilair van MOSQUITO. Maarten maakt plaatjes die jou laten verlangen naar MEER. Voor alles wat maar te maken heeft met grafisch design en het bouwen van een sterk merk…he’s your guy!

Op zoek naar vette sh*t?
Praatjesmaker

Demi Slabbekoorn

Deze mosquiteer helpt jou aan een sterke positionering van jouw merk. Daarnaast zorgt ze als interne traffic manager ervoor dat alles binnen het team op rolletjes verloopt. Van plannen tot strategieën bepalen, Demi regelt het!

Marketingstrategie nodig?
PUTSIES MSQT-0278
PUTSIES MSQT-0226
Plaatjesmaker

Danny Röther

Deze mosquiteer heeft oog voor detail met een passie voor grafisch design en DTP. Accuraat, nauwkeurig en precisiewerk? Danny fixt het! Met een oneindige voorraad energie houdt hij team MSQT scherp en helpt hij klanten aan het nodige geprikkel!

Ready, set, let’s go!
Plaatjesmaker

Max van Bekkum

Parttime plaatjesmaker, fulltime fitboy. Naast zijn master, ondersteunt Max team MOSQUITO met zijn grafische skills.

MAXimaal prikkelen?
PUTSIES MSQT-9817
Evi
Toekomstmaker

Evi van der Borst

Evi a.k.a. onze getalenteerde Rapunzel studeert Mediavormgeving aan ROC Tilburg. In haar vrije tijd houdt ze van lezen en schilderen. Maar de komende maanden helpt ze team MOSQUITO met het maken van grafische kunstwerken. 🎨

Sinds 2023

Trots onderdeel van The Herd

Sinds 2023 is MOSQUITO trots onderdeel van The Herd. Een kudde van digitale en creatieve bureaus. Bekijk onderstaande video om meer te leren over onze kudde.

Werken bij MSQT?

Vacatures

Kun jij ons verwonderen op het gebied van branding en marketing? Is het tijd voor een nieuwe uitdaging en kun jij ons en onze klanten prikkelen? We nodigen je graag uit voor een lekker bakkie koffie in onze HQ. Of ben jij de beste grafische stagiair die ons team ooit gekend heeft? Show us!

Slide in onze DM’s!