loading...
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency

BBQ bakery

CONCEPT

Branding
Marketing
Introductie

De beste ideeën ontstaan op plaatsen waar je ze misschien niet zoekt. Het belangrijkste is dat je voor jezelf een omgeving creëert waarin GOUD gevonden kan worden. Want als het er is, dan zullen we het vinden!

Wanneer wij met klanten op zoek gaan naar GOUD weten we zelf vooraf vaak ook nog niet wat we uiteindelijk precies zullen gaan vinden. Zo ook met onze opdrachtgever ‘t Lekker Plekske. Van oudsher een lokale bekendheid met ooit meer dan 30 ambachtelijke bakkerij winkels. Tegenwoordig, volledig toegewijd als leverancier aan de horeca groothandels. Terwijl we op zoek waren naar kansen om meer omzet uit de bestaande markten te halen, ten tijde van een lockdown, vonden we GOUD in een compleet nieuwe markt. De uitkomst was het BBQ Bakery concept.

Briefing van de klant

Hoe halen we meer omzet uit de bestaande markten, ten tijde van een lockdown?

Onze aanpak

De BBQ Bakery is het eerste en enige bakery concept, gericht op de (fanatieke) BBQ liefhebber.

Een assortiment, in het begin bestaande uit alleen een BBQ appeltaart zag al snel levenslicht door middel van een activatie bij tuincentrum Life & Garden. Zowel het product als het marketingconcept smaakte naar meer en daarom werden diverse nieuwe (af)bak BBQ producten ontwikkeld.

De resultaten

Laten we hopen dat de BBQ appeltaart de toon heeft gezet voor de BBQ bakery producten die er nog aan zitten te komen.

De appeltaart ligt ondertussen al in de vriezer van Life & Garden. En binnenkort liggen daar nog andere BBQ Bakery producten bij! Meerdere heerlijke baksels worden op het moment ontwikkeld om jouw avondje grillen he-le-maal af te maken. Nog even, en de BBQ Bakery is niet meer uit jouw barbecue-ritueel weg te denken. Mark our words!