loading...
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency

Bubblemint

ONLINE REALISATIE

Marketing
Design
Branding
Introductie

Bubblemint geeft organisaties inzicht in relevante trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op hun markt.

Stay bubbly. Stay fresh. Stay true. Dat zijn de kernwaarden van Bubblemint. In combinatie met de pakkende bedrijfsnaam, krachtige storytelling en vooral een enorme doses enthousiasme bezat Bubblemint al een sterke offline branding. Echter bleef de online realisatie achterwege. Met dezelfde enthousiasme en een goede samenwerking tussen Bubblemint en Mosquito konden we aan de slag met het realiseren van een innovatieve, online portfoliowebsite.

Briefing van de klant

Hoe kunnen we de duidelijke storytelling van Bubblemint doorvoeren en beheren in online middelen, waardoor ons verhaal en de bijbehorende projecten actueel blijven bij de (potentiële) doelgroep?

Onze aanpak

Na een aantal designsessies welke tesamen met Bubblemint werden uitgevoerd, werd de conclusie getrokken dat het traditionele beeld van een statische website niet genoeg is voor de sprankelende, frisse branding van Bubblemint.

Vandaar dat het ontwerp diende als een fundament, waarmee wij de developmentfase in konden gaan. Animatie-effecten en overgang-technieken zouden ervoor gaan zorgen dat we deze branding doorvoeren op een hoger, online niveau. Door diverse development-technieken te onderzoeken en combineren werkte we richting een eindresultaat wat de tone-of-voice van Bubblemint bevat en beheerbaar maakt.

De resultaten

Het resultaat is niet zomaar een website, maar een complete online beleving die de bezoeker versteld zal laten staan. Het verhaal wat offline al bestond is nu ook online terug te vinden en te beheren door Bubblemint zelf.

Aangezien Bubblemint verlangde naar een beheerbare realisatie, kozen we voor het Content Managment System genaamd WordPress. Het CMS zorgt ervoor dat Bubblemint de website up-to-date kan houden zonder de noodzaak van enige development-kennis. Alle benodigde elementen zijn zo verwerkt dat ze niet alleen het juiste gevoel uitstralen, maar ook makkelijk aanpasbaar blijven. Door alle technieken te combineren, ontwikkelde Mosquito hét online middel waarmee Bubblemint vanuit een breder perspectief haar klanten kan bereiken inspireren. Alles volledig responsive, uiteraard.