loading...
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency

De Krooon & Kir Royal

EEN SMAAKVOLLE SAMENWERKING

Marketing
Social media
Introductie

Frank Bons heropent elk restaurant in de regio, zo ook restaurant de Krooon in Oudenbosch en restaurant Kir Royal in Schijf.

Maar het vergt meer dan enkel heropening om gesloten restaurants tot bloei te brengen; een doordachte marketingstrategie. En hier willen wij graag een handje bij helpen. Mosquito X Restaurants is het recept voor een smaakvolle en succesvolle samenwerking. Is een getalenteerde kok die heerlijke gerechten op tafel tovert niet genoeg voor een succesvol restaurant? Helaas, zo eenvoudig is dat niet meer. Klanten zijn tegenwoordig heel kritisch, vooral als het gaat om horeca. Ze willen weten wat er op het menu staat, wat de sfeer van het restaurant is, welke speciale acties of aanbiedingen er gelden; een restaurant moet de klant overtuigen dat het de moeite waard is.

Briefing van de klant

Hoe kunnen we onze online aanwezigheid verbeteren en ervoor zorgen dat ons restaurant online net zo aantrekkelijk is als offline?

Onze aanpak

Een doordachte branding en marketingstrategie is de sleutel om de klant te laten begrijpen wat voor restaurant je bent en wat je te bieden hebt.

Je moet aanwezig zijn op sociale media en met goed doordachte inhoud de sfeer van je restaurant overbrengen. Prachtige foto’s van je gerechten maken en constant aanwezig zijn, zodat je altijd in het hoofd van de klant zit.

Wat begon als externe marketingpartner die zich ontfermde over de social media kanalen en advertentiecampagnes, ontvouwde zich al snel tot een volledig marketing partnerschap. Samen brainstormen over seizoensgebonden campagnes, het creëren van bereik en aantrekken van meer klanten. Het resultaat? Een heerlijke en succesvolle samenwerking waar iedereen van kan genieten.

De resultaten

Wat houdt een maandelijks abonnement in?

Elke drie maanden een professionele fotoshoot in het restaurant, om de sfeer en de gerechten vast te leggen. Om de twee weken hebben we contact om te bespreken wat er speelt. De mannen zijn al druk genoeg met het runnen van hun restaurants, daarom is ons abonnement de perfecte match. We sparren samen, ze kunnen meedenken, maar wij voeren alles uit.

Zo beheren we hun sociale media kanalen en stellen we advertentiecampagnes in. We plaatsen wekelijks 1 à 2 posts op Instagram & Facebook en richten elke maand een advertentie in voor elk restaurant. De resultaten van de campagnes laten onze monden open vallen, met ongelooflijk lage kosten per klik (slechts €0,03). De campagnes worden maandelijks geëvalueerd en gerapporteerd. Daarnaast ontwerpen we wanneer nodig flyers & posters. Samen zorgen we ervoor dat de restaurants van Frank en David niet alleen culinaire juweeltjes zijn, maar ook op digitaal gebied schitteren.