loading...
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency

Ihomer

BRANDSTORY

Branding
Marketing
Introductie

ihomer is ontstaan uit een hele duidelijke visie, goede mensen hebben geen manager nodig. Samen naast elkaar werken aan simpele IT oplossingen voor zeer complexe problemen. Vanuit huis of samen in het prachtige clubhuis.

Deze visie kwam nog niet goed ter uiting in de visuele brandstory als de huisstijl, website en het ihomer boek. Alle neuzen dezelfde kant op, aantrekkelijk eruit zien voor potentiële nieuwe deelnemers en ondersteuning voor het bijzondere verhaal van ihomer, dat was de briefing toen wij in aanraking kwamen met deze gepassioneerde software professionals.

Briefing van de klant

Er is behoefte aan een heldere communicatiestrategie om IHomer steviger te positioneren. En het is belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant op staan.

Onze aanpak

Door de sterke groei waren de verschillende teams uit elkaar aan het groeien, daarom is er gekozen om in verschillende sessies de intrinsieke motivatie van iedereen te achterhalen en als verschillende lagen over elkaar heen te leggen.

Door de verschillende sessies kwamen we er gezamenlijk achter dat de trots, vrijheid en sterke motivatie al diep geworteld is in de ihomers. Het zit in ze. Deze waarden hebben we gebruikt om een objectief kloppend voorstel te maken. Zo ontstond er een nog sterker verhaal bovenop de visie die als culture door het bedrijf heen liep.

De resultaten

“IT’s in us!” Uiteraard met een knipoog bedoeld, je hoeft het niet allemaal heel serieus te nemen om het daadwerkelijk wel echt te menen.

De brandstory is dan ook ontstaan uit het verhaal van het thuiswerken maar ook samenkomen in het mooie clubhuis. Dit hebben we mogen uitwerken in een unieke corporate identity tot en met de website, waar wij het vertrouwen kregen van ihomer om de website samen te ontwikkelen met onze partner Lyfter.