loading...
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency

Inventum

RETAILMARKETING

Branding
Concepting
Introductie

Inventum staat al meer dan 110 jaar bekend als totaalaanbieder van huishoudelijke apparaten met Oerhollands design en een innovatief karakter.

Met een zeer ruim aanbod in de categorieën als klein huishoudelijk, persoonlijke verzorging, vrijstaand witgoed en inbouw witgoed, ontbreekt het niet aan keuze voor de consument. Maar wat tot voor 2016 nog wel ontbrak, was een prikkelende sparringpartner op het gebied van marketing en strategie. Nog voordat Mosquito ‘officieel’ bestond, wist Inventum ons al te vinden. Een klant vanaf het eerste uur. En nu een aantal jaren verder, heeft deze fijne samenwerking al tot meerdere mooie resultaten geleid. Waaronder een stevige positionering van het merk ‘Inventum’.

Briefing van de klant

Hoe kunnen we bouwen aan het merk ‘Inventum’, en hoe geef je een merk nou een eigen gezicht? MOSQUITO helpt met een future proof marketingstrategie, die samen met het merk meegroeit.

Onze aanpak

In het begin van onze samenwerking waren we voornamelijk bezig met het uitvoerende werk. Maar door Inventum een spiegel voor te houden en hen te prikkelen met onze inzichten, kunnen we uiteindelijk veel meer voor hen betekenen. De afgelopen jaren is het merk sterk gegroeid en moesten de campagnes dus ook groeien. We hebben onderzoek gedaan ter onderbouwing voor de creatie van campagnes. Stap voor stap zijn we tot het merk gekomen dat het nu is.

De resultaten

Door de jaren heen is de rol van Mosquito veranderd van uitvoerende marketingpartner, tot meedenkende sparringpartner met uitdagend advies.

Ons team heeft het merk een gezicht gegeven met de pakkende slogan ‘maakt ‘t moment’ en bijpassende brand story. Deze is verder doorgevoerd in de nieuwe ontwerpen voor onder andere productverpakkingen en flyers om het merk ècht neer te zetten. Inventum is het perfecte voorbeeld van een klant die we die we continu door de marketing-jungle begeleiden. Mede dankzij onze sterke samenwerking, bieden we jaar op jaar toegevoegde waarde op marketing- en strategiegebied.