loading...
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency

JLL

DIGITAL MAGAZINE

Positionering
Development
Introductie

JLL is wereldleider in vastgoeddiensten. De vastgoedadviseurs en -professionals van JLL adviseren eigenaren, gebruikers en investeerders in commercieel vastgoed.

Dit doen zij in verschillende branches, van productie en technologie tot gezondheidszorg en biowetenschappen. Maar wanneer je koploper bent in jouw branche, wil je dit natuurlijk overbrengen in alles wat je doet. En wanneer je dan een presentatie aan het opmaken bent in PowerPoint, snappen wij dat je hier graag verandering in ziet. Deze behoefte aan een creatievere vorm van presenteren kwam ter sprake wanneer wij een brochure voor hen aan het opmaken waren. En van het een komt het ander… en zo is dit uiteindelijk helemaal uit de hand gelopen, in positieve zin.

Briefing van de klant

Hoe win je een pitch waarmee je een vastgoedobject van miljoenen mag verkopen?

Onze aanpak

We zijn samen om tafel gaan zitten om iets te creëren waarmee JLL zich goed kan positioneren.

Zoals ze het zelf zeggen, staat het realiseren van ambities centraal in alles wat zij doen. Het is belangrijk dat dit dan ook middels de vastgoedpresentaties duidelijk overkomt. Dit in combinatie met het snelle schakelen tijdens het project, een proactieve houding en onze eigen ambitie dit groter aan te pakken, zorgde voor een fijne samenwerking en resulteerde in een zelf ontwikkeld product.

De resultaten

Dit project deed ons inzien dat er echt behoefte is aan een nieuwe, interactieve en creatieve vorm van presenteren.

Ook werd al snel duidelijk dat we niet alleen JLL met moderne bedrijfspresentaties kunnen helpen, maar wie weet nog wel meerdere partijen. Zo’n kans pakken wij graag met beide handen aan, dit gaf ons een hoop energie om het nog iets grootser aan te pakken. Vandaar dat wij onze eigen front-end developer aan het werk hebben gezet en op deze manier, geheel in eigen beheer, een nieuwe presentatievorm hebben ontwikkeld. Het resultaat: een interactieve belevenis waarmee zowel JLL erg geholpen is, maar waar wij in de toekomst hopelijk nog meer partijen mee kunnen helpen hun indruk achter te laten. En nóg belangrijker natuurlijk; een enthousiaste klant die met deze vernieuwde vorm van presenteren een belangrijke pitch heeft gewonnen. Dat is pas echt een resultaat waar beide partijen trots op kunnen zijn en een goede reden om het flesje prik aan te breken!