loading...
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency

MLG

HERPOSITIONERING

Branding
Positionering
Introductie

Drie bedrijven worden samen één maar weten nog niet onder welke naam en identiteit ze samen verder willen. Er is behoefte aan een duidelijke en samenhangende identiteit die de marketingmissie overbrengt.

Belanghebbenden moeten weten dat zij de gewetensvolle, onafhankelijke partij zijn. ‘Zij’, ofwel de drie partijen MLG, AV&G en Lier Consultancy, bundelden hun krachten. Maar dit moet natuurlijk ook krachtig naar buiten gebracht worden. Eén passend geheel met een herkenbare uitstraling en prikkelende identiteit was wat deze nieuw gevormde partij nodig had.

Briefing van de klant

We bundelen onze krachten door samen met onze bedrijven (MLG, AV&G en Lier consultancy) als één partij verder te gaan. Maar hoe moeten wij ons nu positioneren?

Onze aanpak

Wij muggen houden ervan om te prikkelen en blijven graag aangehaakt. Bij een project als dit is dat ook nodig om tot een unieke en onderscheidende brandstory te komen.

Eén waarmee MLG laat zien dat zij stevig in hun schoenen staan. Met de voeten in de klei. Eén die voor ons dient als een sterke basis. Met een passende en pakkende brandstory kunnen wij verder met het implementeren hiervan en de uitwerking van verschillende middelen. De kwaliteit en kwantiteit van de input die wij ontvangen, hebben effect op de output die wij creëren. In dit geval werden we overvallen met bruikbare informatie en werden wij zeker geprikkeld door de input. Met als gevolg; een soepel lopende samenwerking en een praatjes- en plaatjesmaker vol van inspiratie.

De resultaten

Meerdere strategiesessies met een grote groep leidden tot zeer geprikkelde MOSQUITEERS. De resultaten; een spot-on brandstory, écht even anders.

Gedurfd, onderscheidend maar vooral ook passend. Met deze sterke basis hebben wij een nieuwe huisstijl gecreëerd waarmee MLG zichzelf op een vernieuwende manier positioneert. Geen drie losse partijen meer, maar alle koppen dezelfde kant op. Eén samenhangend geheel. Dit is uiteindelijk ook doorgevoerd in een eye catching, one-of-a-kind website. Met deze herpositionering laat MLG zien dat zij ‘met de voeten in de klei’ durven te staan en samen altijd gaan voor een stap vooruit in gebiedsontwikkeling.