loading...
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency

Spotta B2B

B2B

Marketing
Campagnes
Introductie

Spotta, dochteronderneming van PostNL, brengt voordeel & inspiratie bereikbaar voor de consument. Want zeg nou zelf; lekker snuffelen in de folders van de lokale super- en bouwmarkten is toch heerlijk, zeker als je net die ene aanbieding vindt die je nodig hebt! Inslaan maar!

Als marketingpartner van deze nummer 1 folderverspreider zorgen wij voor de ‘wow’ factor met B2B campagnes om dit medium bij de marketeer in het vizier te brengen. Door onze manier van werken, waarbij we altijd een indruk willen achterlaten is de ‘wow’ factor bijna wetenschappelijk te noemen. Ook denken we mee met nieuwe producten, waar de visie van Spotta duidelijk op te herkennen moet zijn. Denk hierbij aan een folderdisplay in steden waar folderverspreiding niet meer vanzelfsprekend is, online platformen als marketingdenken.nl en het nieuwe jasje van het folderpakket.

Briefing van de klant

“Wij zoeken een vaste partner waar we op terug kunnen vallen als we de perfecte combinatie van creativiteit en effectiviteit zoeken. Dit hebben we nu al een aantal jaar gevonden in MOSQUITO.”

Onze aanpak

Het team van MOSQUITO werkt als een directe collega met het team van Spotta.

Van sales presentaties t/m leadgeneratiecampagnes en alles daar tussenin. In periodieke brainstorms bepalen we samen wat de organisatie verder kan helpen, stellen we een budget samen en voeren we dit samen met Spotta uit.

De resultaten

Onze folderdisplay is inmiddels een bekend gegeven in ja-ja steden als Amsterdam. Ook draaien de gepersonaliseerde leadgeneratie campagnes op volle toeren. De businesscases die per campagne worden opgesteld worden in bijna alle gevallen gehaald. Mocht dit niet het geval zijn, dan zoomen we erop in en leren we van de insights. Die verbeterpunten voeren we dan bij de volgende campagne door om zo goede resultaten te blijven behalen!