loading...
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency
Leave your mark
Creative branding agency

Vloerenbaas

LAAT ZIEN WIE DE BAAS IS

Branding
Concepting
Introductie

Als het aankomt op een marketingfundament dan helpen we je graag om dit als ijzersterk verhaal voor je in het beton te gieten. Dit fundament is de vloer onder je voeten en de basis om je marketinghuis op te gaan bouwen.

En dat dit fundament belangrijk is weten ook de Vloerenbazen uit Eindhoven. Voor hun nieuwe retailconcept ‘VLOERENBAAS’ werkten we samen aan een formule waarmee ze de vloerenbranche compleet op zijn kop gaan zetten om te laten zien wie daar tegenwoordig de BAAS is. Het Vloerenbaas-concept is kraakhelder, recht voor zijn raap en weinig subtiel als het gaat om hun ambities: binnen 5 jaar vind je in elke provincie een VLOERENBAAS experience (want winkels zijn ouderwets) en koopt een kwart van de Nederlanders zijn vloer bij VLOERENBAAS. Uiteindelijk is de consument de grote winnaar, want in alles – maar dan ook écht alles – bepaalt hij straks hoe zijn vloer wordt samengesteld en uiteindelijk geleverd. Met een servicegraad die standaard uitmuntend is worden klanten stap voor stap omgeturnd tot échte Vloerenbazen.

Briefing van de klant

Hoe creëren we een VLOERENBAAS experience zó verBAASingwekkend, dat er binnen 5 jaar één in elke provincie is?

Onze aanpak

Wij gaan voor goud, en niets minder dan dat! Gelukkig hebben de VLOERENBAZEN eenzelfde mindset dus konden we best spreken van een perfect match.

Met een klik zo goed als kliklaminaat, hebben we het hele proces samengewerkt om tot het beste resultaat te komen. Een vloer zoeken hoeft geen saaie zoektocht te zijn, toch? Wie zegt dat dat geen hele belevenis kan zijn? Voor ons kan het niet gek genoeg, dus zijn we met een in-store experience gekomen waar je u tegen zegt. Want zo wordt een vloer zoeken opeens wél een vermakelijke klus. Zodra je een stap binnenzet bij de VLOERENBAZEN, moet jou gelijk één ding duidelijk worden: dit zijn de echte bazen! Een vloer kopen zal nooit meer hetzelfde zijn.

De resultaten

Al direct bij binnenkomst worden 3 bazen-wensen opgenomen die voor een klant heilig zijn. Voor de een is dat prijs, voor de ander is dat snelheid. Pick three, you name it! VLOERENBAAS doet er alles aan om deze wensen voor je te vervullen.

Tijdens het bezoek aan de experience word je letterlijk stap voor stap meegenomen in het vloerenproces. Heb je twijfels over de kwaliteit? Dan mag je lekker even losgaan op losse vloerdelen met een stuk gereedschap in de destroy-area. Natuurlijk krijg je hiervan een foto voor je Insta. Uiteindelijk ga je overstag, want er zijn simpelweg geen redenen om niet voor VLOERENBAAS te kiezen. Je hebt het immers zelf bepaald. One more thing… Want ja, er kan altijd meer. En ja, we gaan altijd een stap verder. Dus mag je als klant nog een poging wagen om extra korting te scoren met een BAAS-Pass richting de gouden BAASket. Voor je vertrekt wordt een BAZEN-certificaat opgemaakt die je samen met je offerte mee naar huis krijgt. Vervolgens word je via WhatsApp (inclusief ludieke stickers) op de hoogte gehouden van de status en weet je precies wanneer de BAZENBUS met #LEGBAZEN bij jou voor de deur staat. Wil je ook de BAAS worden in jouw branche? Leg dan de basis met een goed marketingfundament. Samen gieten we hem voor je in het beton.